Δευτέρα 6 Απριλίου 2020

Τραγουδώ και γυμνάζομαι

Τραγούδια για να τραγουδήσουμε και να χορέψουμε!
Μπορείτε να ακολουθήσετε τις οδηγίες ή να τα χορέψετε με οδηγό τη δική σας φαντασία!

Ακολουθούμε τις οδηγίες του τραγουδιού.

Στους δυο πρώτους στίχους έχουμε τα χέρια τεντωμένα και στο πλάι και τα κουνάμε πάνω-κάτω, στους δύο επόμενους υψώνουμε τα χέρια και λυγίζουμε το σώμα δεξιά κι αριστερά και στους δυο τελευταίους κάνουμε μία στροφή.



Στην πρώτη στροφή προχωράμε στις μύτες των ποδιών με τα χέρια στο πλάι και τα κουνάμε πάνω-κάτω, όπως ο κόκορας κουνάει τα φτερά του. Στη δεύτερη στροφή μένουμε στην ίδια θέση, σηκώνουμε το πόδι σε στάση κουτσό και βάζουμε τα χέρια στη μέση ή στις μασχάλες.

Στην πρώτη στροφή προχωράμε με τα χέρια στο πλάι και τα κουνάμε πάνω-κάτω, όπως ο πελαργός κουνάει τα φτερά του. Στη δεύτερη στροφή μένουμε στην ίδια θέση, σηκώνουμε το πόδι σε στάση πελαργού (κουτσό) και βάζουμε τα χέρια πίσω κι ενωμένα. 

Στην πρώτη στροφή μένουμε στην ίδια θέση, έχουμε τα χέρια στο πλάι και τα κουνάμε πάνω-κάτω, όπως κουνιούνται τα κλαδιά των δέντρων. Στη δεύτερη στροφή προχωράμε με πηδηχτά βήματα.

Στη λίμνη
Καθόμαστε οκλαδόν και στην πρώτη στροφή κουνάμε τα χέρια δεξιά κι αριστερά. Στη δεύτερη στροφή χαμηλώνουμε τα χέρια και κάνουμε απαλές και μικρές κινήσεις. 








Ακολουθούμε τις οδηγίες του τραγουδιού.

Μπορείτε να επισκεφτείτε τα παρακάτω αγγλικά κανάλια για να χορέψετε κι άλλα όμορφα τραγούδια ή να κάνετε γυμναστική. 



Αν θέλετε κι άλλη γυμναστική, μπορείτε να κάνετε τις στάσεις γιόγκα της εικόνας.